Vores hårfarver

Det førende farvesystem inden for professionel hårfarvning, der anvender en 'økologisk kontrolleret' restruktureringsolie. Dette system garanterer maksimal dækning af gråt hår. Det var det første system, der fjernede brugen af ammoniak og uden tilsat parfume.

Alle farver er udviklet med fokus på den professionelles sundhed samt kundernes glæde og velvære. Vi anvender nøje udvalgte farvnings- og beskyttelsesstoffer, som respekterer hårets kvalitet og imødekommer ønsket om naturlige produkter.

Certificering af tungmetaller

Nikkel, bly, krom, kviksølv og cadmium er tungmetaller, der kan være meget giftige og føre til sensitivisering. I naturen findes de naturligt i sten, jord og vand, og derfor kan de findes i forarbejdningen af farvestoffer og andre råmaterialer, som anvendes i alle brancher, herunder kosmetik.

Kosmetiske produkter udsætter forbrugerne for disse elementer, fordi de påføres huden. Der er minimal dermal absorption af disse metaller, men det kan øges ved anvendelse på særligt følsomme forbrugere. Derfor er der udført en række tests for tungmetaller på vores hårfarver, for at garantere større sikkerhed for forbrugeren ved brug af produkter, der kommer i kontakt med huden.

Biokombatibel

Natural Choice Color er 100% ammoniakfri og udsender derfor ikke ammoniakdampe, der over tid kan være skadelige for frisørers åndedrætssystem og mindsker enhver risiko for hudfølsomhed.

Natural Choice Color indeholder ikke kunstige duftstoffer for at minimere risikoen for hudallergier. Den er helt lugtfrit og giver en gavnlig følelse af naturlighed, hvilket garanterer en markant forbedring af "livskvaliteten i salonen".

Formuleret uden Nikkel og Jod for at garantere biokompatibilitet og beskyttelse. Natural Choice Color overholder sundhedsministeriets retningslinjer, da det ikke indeholder stoffer, der anses for skadelige for mennesker og miljøet."